Śniadanie, drugie śniadanie, przekąska...ewentualnie
Jak to po świętach ☺ z czasem na bakier jestem, dlatego dziś szybciutko o obfitej przekąsce, czy śniadaniu pierwszym bądź drugim...
Pogoda ma być iście letnia pod koniec tygodnia, więc takie zimowe połączenie, chyba ostatnie w tym sezonie :)
Zapraszam
Składniki na bananowo - orzechowe śniadanie
1 banangarść orzechów włoskich
garść migdałów
sok z cytryny
Orzechy wrzucamy do blendera i rozdrabniamy - drobno, ale nie na mąkę orzechową;) Dokładamy banana, skrapiamy sokiem z cytryny i całość jeszcze chwilkę blendujemy.
A kiedyś, niedługo znaczy ☺ napisze Wam słów kilka o moczeniu...orzechów.
Smacznego ;)
To chyba nie dla mnie, wolę owsiankę...
OdpowiedzUsuńJa raczej też ;) chociaż, jak owsianka była rano...a potem do obiadu daleko jeszcze to mnie tak natchnęło ;)
UsuńGdyby nie alergia na orzechy, to może bym się skusiła... Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńAlergie pokarmowe są okrutne :(
UsuńMożna by się skusić, czemu nie...;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam poświątecznie.
Skuś się Basiu :)
Usuń